top of page

OFERIM SERVEIS D'EMMAGATZEMATGE ALS NOSTRES MAGATZEMS DE VIC I DE GURB

Els nostres magatzems estan qualificats amb el Registre Sanitari i per tant, apte per poder-hi emmagatzemar productes alimentaris.

MALLOLES 1.jpeg

El nostre magatzem de Vic

Disposem d'un magatzem modern al polígon industrial Malloles de Vic, equipat amb tecnologia de gestió avançada i mesures de seguretat. Estem ben situats per atendre les necessitats logístiques de la regió i oferir un servei eficient i personalitzat als nostres clients.

FOTO NAU GURB.jpeg

El nostre magatzem de Gurb

Disposem d'un magatzem modern al polígon industrial Mas Galí de Gurb, amb tecnologia avançada, personal qualificat i mesures de seguretat per a una gestió eficient i segura de les mercaderies emmagatzemades. Oferim serveis de magatzematge flexible i solucions personalitzades per satisfer les necessitats dels nostres clients.

PER QUÈ HAS DE TRIAR EL NOSTRE EMMAGATZEMATGE?

Disseny sense títol (2).png

Els nostres magatzems compten amb sistemes de seguretat avançats que protegeixen la teva mercaderia contra robatoris i danys, oferint-te tranquil·litat i confiança en els teus productes.

Disseny sense títol (3).png

Comptem amb un equip de professionals capacitats que s'asseguraran que la teva mercaderia sigui tractada amb cura i l'atenció que es mereix durant el procés d'emmagatzematge.

Disseny sense títol (4).png

Utilitzem maquinària i sistemes innovadors que optimitzen els processos de càrrega, descàrrega i emmagatzematge, la qual cosa es tradueix en una major rapidesa i eficiència en la gestió dels teus productes

Disseny sense títol (5).png

Els nostres magatzems estan situats en llocs estratègics, la qual cosa permet un accés més ràpid i eficient als teus productes, facilitant la distribució i satisfent les necessitats dels clients

Disseny sense títol (6).png

Estem disposats a oferir picking personalitzat, reembalatge meticulós i sempre mantenim els palets identificats i preparats per servir amb eficiència. Garantim una gestió de confiança dels teus productes amb atenció als detalls.

LDP_9126.jpg
7ED81B82-5D0F-4998-8901-EEFFA5533BB3.JPG
IMG-20181127-WA0093_edited.jpg
IMG_0148_edited.jpg
bottom of page